Välkommen våren

Och allt som följer med dig. Denna vår ser jag ljust på. För det första har jag kommit in på Hundpsykolog utbildningen hos Hundsteg. Äntligen ska jag läsa den, jag har varit sugen på att hoppa på den länge nu men har känt att tiden inte har funnits. Men efter att ha suttit i olika rasklubbar i över 10 år så klev jag av förra året. Välbehövt och de vart riktigt bra! Så förra året tog jag de lugnt och bara njöt av att inte ha några måsten på kvällar och helger förutom de jag kände för att göra. Så detta året ska jag lägga krutet på utbildningen och självklart mina hundar.

De kommer en brasse herre till oss om några dagar. Jag har väntat ett tag på att tala om det.

Tanken är att jag ska ta en kull på honom och Kira om dom fattar tycke för varandra vilket jag tror och hoppas på. Han kommer att bo hos oss ett par månader så vi kommer att lära känna honom ordentligt. Han är självklart hälsotestad utan anmärkning och MPS fri.


Diva min Diva tiken som jag sparade efter Karma och Rio vilken solstråle vilken medicin bomb den damen är, hon förgyller våra dagar här hemma. Hennes syskon Dora, Kajsa, Morris och Jerry mår också bra får små uppdateringar med filmer och bilder och då är lyckan gjord att få se dom i sina nya hem och att dom är så mitt i centrum som jag tycker att dom förtjänar. Dora kom förbi en sväng igår dessvärre glömde jag mobilen inne då det var en snabbvisit ( jag och Peppe skruvade möbler och har gjort de hela påsken ja även målat och spacklat). Skönt att vara långledig så man har tid med dessa projekt :)


Det var lite kort från oss

Trevlig kväll


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vandring

Karma växer

Nina Rudebrand

T: +46-707 666 111

nina@azentas.se

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2009 Kennel Azentas  Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now